fbpx

Reviews

Onderstaand kan je enkele ervaringen van andere klanten lezen!

Wist je dat je ons en andere klanten heel erg helpt door jouw ervaringen te delen? Het neemt maar 1 minuut van je tijd in beslag en ik ben je er ontzettend dankbaar voor! <3

klik hier en schrijf jouw eigen review.

Ik ben ontzettend tevreden over

Ik ben ontzettend tevreden over de heel vriendelijke aanpak van Greetje. Ze heeft een heel goede smaak alsook werkt de heel professioneel en proper. Zelf heb ik mijn wenkbrauwen laten behandelen alsook de laserbehandeling. Ik zou Greetje bij iedereen aanraden

Karen

Foundation

Hoi Greetje, bedankt voor de snelle levering. Ik volg je al een tijdje maar ik wist niet goed welke producten een goede basis zijn voor een simpele make-uplook. Na je post waarin je foudation, mascara en eyeliner aanraadde, kon ik aan de slag. Adhv je gratis cursus heb ik heel gericht producten kunnen kiezen. Ik heb ze nog maar 2 dagen gebruikt maar ben echt supertevreden! Je hebt er een klant bij 😊

Anouk

Top producten en service

De likami producten zijn top. Mijn huid deed altijd al moeilijk en door deze producten lijkt het wel weer normaal te worden.
Ik had ook de i am kurious box aangeschaft daar ben ik aangenaam van verrast. Het word 1 met je huid en is huidverbeterend wat wil je nog meer.
En dan als laatste en belangrijkste wat een service. Je kan alles vragen en je word geholpen in no time. Greetje super bedankt voor je hulp en mijn volgende bestelling gaat er snel aankomen 😃 x Stephanie

Stephanie

Voelt als thuiskomen!

Naast de altijd-vrolijke-ontvangst zorgt Greetje ervoor dat mijn wenkbrauwen in top-vorm blijven! Ook voor de likami producten, inclusief gratis advies, is ze een echte aanrader! Beter dan de apotheek wat mij betreft!

Svea

Op en top vrouw dankzij Greetje

Dankzij Greetje voel ik me op en top vrouw en maak ik me dagelijks graag op met haar tips die ze geeft in haar lives , daar kijk ik altijd naar uit op maandag, en haar prachtige webshop met top producten , dank u Greetje 💖

Theunis Christel

Likami is top!!!

Ik besloot recent over te stappen op likami.
Vooral dat het volledig natuurlijk is sprak mij aan.

Mijn dochtertje heeft van geboorte een aparter huid, heel droog, kleine zweertjes of zwarte puntjes door het zweten.

Ik weet dat zij niet de doelgroep is. Maar tijdens de live met de oprichtster van likami, vertelde zij dat de pot in de badkamer centraal mag staan voor alle gezinsleden.

Wij doen dit nu en iedereen is super tevreden. Mijn huid voelt zacht, reind en gehydrateerd. De kindjes genieten van wat verzorging na een dag buiten spelen in wind regen of zon. Voor kindjes is er weinig alternatief dan de baby producten die meestal sterk geparfumeerd zijn en niet aangenaam in het gezicht zijn.

Onze pot likami staat dus centraal in de badkamer en wordt dagelijks intensief gebruikt!

Berlinda O.

Topper

Sinds begin december heb ik iamklean ontdekt. Gisteren een 1op1 onlinesessie aangevraagd. Ik had zelf al contact opgenomen met Greetje om buiten die sessie nog wat advies te vragen ( na 100000 filmpjes van haar te zien ?) vermits ik een leek ben en pas sinds 2 jaar iets van creme op mijn gezicht smeer. Het werd dus hoog tijd om mijn iamklean collectie wat uit te breiden.
Het toeval moest zijn dat ook Greetje mij die 1 op 1 sessie moest geven dus het ijs was al wat gebroken.
Greetje, ik ben heel blij dat ik bij jou ben terechtgekomen want je hebt echt je tijd genomen ondanks dat de sessie voor u kortdag was.
De tips bleven maar komen omdat ik nogal verveeld zit met hangende oogleden en dit me toch wel stoort. Engelengeduld en alles heel goed uitgelegd. Ik hoop na het hele coronagedoe nog eens naar de kanten van Antwerpen te komen en zo u salon eens te bezoeken. Hopelijk kunnen we snel terug naar het oude normaal.
In ieder geval nog heel veel succes!

Groetjes
Evelien

Evelien Lindekens

Powderbrows

Bij Greetje ben je altijd in goede handen. Ze doet haar werk heel precies en het resultaat is dan ook heel mooi. Ze geeft ook voldoende uitleg over de naverzorging en is gewoon ook heel lief!

Sarah

Mijn bruidsstyling was perfect!

Wil je een enthousiaste meid die met zeer veel liefde haar vak doet dan kies je voor Greetje! Voor een mooi kapsel en mooie make-up moet je bij haar zijn. Ze luistert goed naar wat je wil. Heb dan ook vele complimenten gekregen op mijn trouw over mijn haar en mijn make-up. Kijk zeker en vast eens op haar instagram! Het is zeker de moeite waard!

Kaat G.

Super blij met mijn hennabrows!

Met een beetje angst toch de sprong genomen om hennabrows te proberen. Super mooi resultaat en zo natuurlijk, intussen al meerder malen terug geweest met telkens mooi resultaat.
Altijd een fijne ontvangst bij Greetje! Ze weet wat ze doet en doet het graag!

Sarah P.

Mooie strakke hennabrows!

Ondanks mijn warrige uitleg begreep Greetje helemaal wat ik wou. Ik liet mijn wenkbrauwen shapen en kleuren met henna. Voor mij de eerste keer dat ze gekleurd werden met henna.
Ik kreeg mooie strakke donkere wenkbrauwen.
Ik kom zeker en vast terug!

Enza M.

Super service!

Onlangs nog geweest voor een nieuwe concealer en ben heel tevreden met je advies. Bedankt om je tijd te nemen en samen te testen welke tint en structuur het beste voor me was! Super service!

Charlotte L.

Love my new brows!

I loooooove my new brows!
Ik had al eens ergens pmu laten doen, maar ik was niet meer tevreden met het resultaat. De kleur was enorm verlicht en daardoor waren mijn wenkbrauwen grauw/grijzig geworden. Ik moest ze telkens opnieuw bijtekenen met bruin poeder en een borsteltje.
Ik heb bij Greetje geboekt omdat ze de enige was die ik vertrouwde om mijn brows opnieuw te laten doen. Het eindresultaat is top! Mooie kleur, mooie vorm en ik hoef er niks meer aan te doen.. ???? Heb al véél complimentjes gehad dat ze echt mooi gedaan zijn! ????

Mirjana L.

Topproducten!

Vorige maand heb ik dankzij een give away kennis kunnen maken met de make-up producten van Pupa en ik ben enorme fan! Ik mocht een hele make-up set kiezen waarbij Greetje me stapsgewijs geholpen heeft in de keuze naargelang mijn huidtype. Ze stelt je meteen op je gemak en heeft duidelijk kennis van zaken. Mij ga je hier zeker en vast nog terug zien!

Evy P.