fbpx

Reviews

Onderstaand kan je enkele ervaringen van andere klanten lezen!

Wist je dat je ons en andere klanten heel erg helpt door jouw ervaringen te delen? Het neemt maar 1 minuut van je tijd in beslag en ik ben je er ontzettend dankbaar voor! <3

klik hier en schrijf jouw eigen review.

Powderbrows

Bij Greetje ben je altijd in goede handen. Ze doet haar werk heel precies en het resultaat is dan ook heel mooi. Ze geeft ook voldoende uitleg over de naverzorging en is gewoon ook heel lief!

Sarah

Mijn bruidsstyling was perfect!

Wil je een enthousiaste meid die met zeer veel liefde haar vak doet dan kies je voor Greetje! Voor een mooi kapsel en mooie make-up moet je bij haar zijn. Ze luistert goed naar wat je wil. Heb dan ook vele complimenten gekregen op mijn trouw over mijn haar en mijn make-up. Kijk zeker en vast eens op haar instagram! Het is zeker de moeite waard!

Kaat G.

Super blij met mijn hennabrows!

Met een beetje angst toch de sprong genomen om hennabrows te proberen. Super mooi resultaat en zo natuurlijk, intussen al meerder malen terug geweest met telkens mooi resultaat.
Altijd een fijne ontvangst bij Greetje! Ze weet wat ze doet en doet het graag!

Sarah P.

Mooie strakke hennabrows!

Ondanks mijn warrige uitleg begreep Greetje helemaal wat ik wou. Ik liet mijn wenkbrauwen shapen en kleuren met henna. Voor mij de eerste keer dat ze gekleurd werden met henna.
Ik kreeg mooie strakke donkere wenkbrauwen.
Ik kom zeker en vast terug!

Enza M.

Super service!

Onlangs nog geweest voor een nieuwe concealer en ben heel tevreden met je advies. Bedankt om je tijd te nemen en samen te testen welke tint en structuur het beste voor me was! Super service!

Charlotte L.

Love my new brows!

I loooooove my new brows!
Ik had al eens ergens pmu laten doen, maar ik was niet meer tevreden met het resultaat. De kleur was enorm verlicht en daardoor waren mijn wenkbrauwen grauw/grijzig geworden. Ik moest ze telkens opnieuw bijtekenen met bruin poeder en een borsteltje.
Ik heb bij Greetje geboekt omdat ze de enige was die ik vertrouwde om mijn brows opnieuw te laten doen. Het eindresultaat is top! Mooie kleur, mooie vorm en ik hoef er niks meer aan te doen.. ???? Heb al véél complimentjes gehad dat ze echt mooi gedaan zijn! ????

Mirjana L.

Topproducten!

Vorige maand heb ik dankzij een give away kennis kunnen maken met de make-up producten van Pupa en ik ben enorme fan! Ik mocht een hele make-up set kiezen waarbij Greetje me stapsgewijs geholpen heeft in de keuze naargelang mijn huidtype. Ze stelt je meteen op je gemak en heeft duidelijk kennis van zaken. Mij ga je hier zeker en vast nog terug zien!

Evy P.