fbpx
logo transparant 2
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item advanced_animations=”no” item_padding=”17px 25% 70px” item_padding_1280_1440=”17px 25% 70px” item_padding_1024_1280=”17px 21% 70px” item_padding_768_1024=”17px 17% 70px” item_padding_600_768=”17px 0% 70px” item_padding_480_600=”17px 0% 70px” item_padding_480=”17px 0% 70px”]

Hallo!

Wat fijn dat je de tijd neemt om deze informatie te lezen! Ik zal mezelf even aan je voorstellen. Ik ben Greetje, zaakvoerder van ‘Make-up, Brows & more’ en ik neem je even mee in de historiek van mijn zaak. Zo kom je meer te weten over wie ik ben en waarvoor ik sta.

 

Greetje, zaakvoerder van MBM

Greetje, zaakvoerder van MBM

In 2004 ontwikkelde ik een passie voor nagelstyling. Na het behalen van diploma’s in gelnagels, acrylnagels, nail-art, enz… opende op 01/10/2007 mijn eigen nagelstudio de deuren. ‘G-Nails’ kon je toen terugvinden in sint-job-in-’t-Goor.

Nadien behaalde ik naast mijn vaste job overdag, in avondschool mijn diploma als schoonheidsspecialiste en all-round make-up artist. De zaak werd uitgebreid met een schoonheidssalon en de naam kreeg er een kleine uitbreiding bij: ‘G-Nails & Beauty’.

 

Inmiddels groeide mijn relatie uit tot een gezin en verhuisden we naar ons ‘eigen’ huis in Schoten, In augustus 2011 verhuisde ook de zaak vanuit sint-job mee naar het nieuwe huis in Schoten. Na de geboorte van ons tweede kindje kwam er een periode van zoeken naar een balans tussen mijn zaak – mijn andere job en mijn gezin. Zo besloot ik om in oktober 2017 een andere weg in te slaan met mijn salon.

Ik koos voor een nieuwe naam, een nieuwe richting en een duidelijker omlijnt dienstenpakket om mijn klanten nog beter te kunnen bijstaan. De focus van mijn diensten is nu vooral op mijn specialisaties gericht. Ik volg jaarlijks meerdere trainingen en bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en zo steeds de beste service te kunnen bieden.

Hybrid brows (powderbrows + hairstrokes)

Hybrid brows (powderbrows + hairstrokes)


“Make-up, Brows & More” werd geboren.

Door mijn specialisatie in wenkbrauwstyling kan je bij mij terecht voor alles wat met wenkbrauwen te maken heeft. Van een klassieke wenkbrauwshaping (met pincet en/of wax) en threading (is de draadjestechniek) tot de super hippe ‘Hennabrows’. Ook voor Browlamination of ‘Fluffy Brows (DE browtrend van 2020!) ben je bij mij aan het juiste adres.

Daarnaast ben ik hoofdzakelijk bezig met semi- permanente make-up van de wenkbrauwen.

Hou je van supernatuurlijke wenkbrauwen, dan kies je voor microblading / digital blading. Hou je van een vollere look of strakke, opgemaakte wenkbrauwen? Dan kan je bij MBM terecht voor machinale (ombré) powderbrows / micropigmentatie,…..

Alle soorten spmu worden met de meeste zorg en volgens de wettelijke hygiëneregels uitgevoerd. Microblading, Combobrows, Powderbrows, Ombrépowderbrows, Digital blading, Hybrid Brows,…. Zie je door het bos de bomen niet meer? Boek dan zeker eens een intake gesprek voor wat meer informatie.

Voor de tarieven van de PMU van de wenkbrauwen en de Browstylings klik hier.

Aanbrengen van bruidsmake-up

Aanbrengen van bruidsmake-up


Mijn tweede fascinatie is make-up.  Mensen laten stralen door hun mooiste gelaatstrekken in de spotlight te zetten, dat is mijn ding!

Of je nu een neutrale dagmake-up wenst, of een opvallendere avondlook met highlight en contouring; of een volledige gliterlook om festival/partyproof te zijn.

 

 

 

In combinatie met de haarstyling heb ik mezelf in het bijzonder toegelegd op  bruidsstyling. Met veel plezier ontneem ik je alle onnodige stress die je ervaart op jouw grote dag. Vlechten, Nonchalante opsteekkapsels of losse mooie krullen zijn mijn ding. Ik kom de dag van de bruiloft tot bij je thuis om zo jouw stress tot het minimum te beperken.

Klik bij make-up/Haarstyling zeker even door naar onze ‘Bruidsstyling’ voor meer uitleg. Ook voor de bruidsmeisjes en/of dames uit de suite kan je hier meer informatie terugvinden.

Ook bruidsmeisjes en suite kunnen mee geboekt worden.

Ook bruidsmeisjes en suite kunnen mee geboekt worden.

Ben je tot slot nog op zoek naar een leuke teambuilding activiteit? Wil je graag een leuke middag voor een vrijgezellenfeest? Of wil je onder vriendinnen enkele tips & tricks om jezelf in de spotlight te zetten? Ik geef jullie in een leuke workshop handig make-up-advies! Bekijk onze pagina ‘Workshops’ voor meer informatie.

Want zeg nu zelf; soms mag het gewoon net dat tikkeltje meer zijn!

Ga zeker eens kijken op onze andere pagina’s, zoals die van Microblading/Powderbrows  of de informatie over de make-up mogelijkhede

Of wil je meer weten over onze Workshops?

Aarzel je nog of heb je speciale wensen? Ik luister graag om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Tot snel!

XOXO

Greetje

LadyBoss “Make-up, Brows & More”

 
[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]
logo transparante achtergrond

Make time for beauty in your life

 
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item advanced_animations=”no” item_padding=”17px 25% 0px” item_padding_1280_1440=”17px 25% 0px” item_padding_1024_1280=”17px 21% 0px” item_padding_768_1024=”17px 17% 0px” item_padding_600_768=”17px 0% 0px” item_padding_480_600=”17px 0% 0px” item_padding_480=”17px 0% 0px”]

PS: Like onze pagina op facebook en/of volg ons op instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

 
[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]